Seles Andreea

SELES ANDREEA

Manager

Instructor Zumba

Instructor BODYART

Instructor fitness

Antrenor personalCONTACTSa ne cunoastem!


  • DESPRE MINE
  • VIZIUNEA MEA
  • CERTIFICATE
Doua responsabilitati am fata de propria persoana: sa ofer sport corpului meu si nutritie din alimentatie sanataoasa.
Pot sa spun ca cea mai veche ocupatie a mea este sportul, nu concep viata fara activitate sportiva din simplu motiv ca imi ofera dependenta starii de bine si avand aceasta stare deja stiu ca mai departe particip la raspandirea energiei pozitive celor din jurul meu. Alimentatia joaca si ea un rol foarte important in viata mea, nu este usor sa iti personalizezi un program alimentar insa de-a lungul anilor am invatat foarte multe aspecte si pot sa spun ca am acumulat multa experienta si rezultate frumoase in ultimii ani.
Sunt o persoana energica dar sensibila in acelas timp, ambitioasa si ma daruiesc meseriei mele de antrenor fitness. Cel mai mare defect este ca sunt o persoana perfectionista iar asta enerveaza lumea sau poate sa fie epuizant pentru cei din jurul meu, sunt in stare sa lucrez la cea mai buna varianta a mea, toata viata fara sa obosesc 🙂
Imi place sa ofer miscare de calitate atat corpului cat si mintii pentru ca asa doresc sa fie si rezultatele mele, de calitate si pe termen lung. Imi place sa dansez, sa simt putere dar in paralel sa raman feminina si sa modelez corpul ca atare, de aceea iubesc ZUMBA, antrenamentele functionale & BODYART-ul.

Eu ca antrenor pot sa te ajut sa iti gasesti cea mai buna varianata a ta, prin sport si alimentatie santoasa, daca stii ce doresti si intelegi ca este o calatorie a redescoperirii tale si ai incredere in mine.