Sparge monotonia, ia parte din nou la distractie! Vino si incearca Zumba Fitness la PrimaGym cu Jeromos Andrea!

Povestea a inceput in statele Unite ale Americii unde dansatorul Beto Perez, originar din Miami, si-a unit fortele cu antreprenorii Alberto Pearlman si Alberto Aghion pentru a crea Zumba, un program de fitness inspirat din dansurile latino. Cu peste 2 milioane de DVD-uri vandute si 2000 de instructori pretutindeni in lume, Zumba s-a impus rapid ca un nou trend in divertisment, sanatate si intretinere corporala!

Zumba combina energia si muzica ritmata, motivanta, cu miscari unice de dans care faciliteaza invatarea rapida si asigura buna dispozitie. Zumba foloseste o fuziune de dansuri latino si internationale (de la cumbia columbiana la merengue, salsa si calypso, hip hop si reggaeton) creand astfel un antrenament eficient, dinamic si captivant. Programul este conceput ca un mix de aerobic si fitness, cu miscari in ritmuri rapide care tonifica si sculpteaza corpul.

De la o mica sala din Columbia si pana la milioane de fani in intreaga lume, Zumba nu este doar fitness ci este o adevarata revolutie! Ritmul hipnotizant te va transporta din sala noastra de dans direct in mijlocul carnavalurilor din America de Sud. Muzica este amuzanta, vibranta si da dependenta totala. Muzica iti stimuleaza simturile, in timp ce miscarile dinamice si sexy te ajuta sa obtii fizicul perfect. Vei folosi chiar si muschii pe care nu stiai ca ii ai, si vei arde mai multe calorii decat iti poti imagina.

Acest tip de antrenament te face sa te simti bine, sa te distrezi si sa-ti modelezi corpul in acelasi timp. Zumba foloseste principiile intervalelor de training si rezistenta trainingului de la fitness pentru a maximiza arderea caloriilor, grasimilor si tonificarea totala a corpului. Este un mix de miscari pentru tonifierea corpului cu miscari de dans usor de urmat si placute vederii. Ritmurile efervescente latino au eliminat “partea grea” a programului, reusind sa ii faca pe toti sa se simta bine in timpul lectiilor.

Timpul pentru Zumba a venit! Elibereaza energia latino!

Zumba inseamna FUN… este tipul de exercitiu pe cate ti-ai dori sa-l faci zilnic si te vei simti bine facandu-l!

Este diferit. Probabil ca nu ti-ai putut imagina ca pe acest tip de muzica ai putea sa faci exercitii de fitness.

Este foarte eficient. Nu este doar aerobic. Este mai mult de atat, este amuzant si distractiv si te ajuta sa rezisti in program pana vei reusi sa obtii rezultatele dorite.

Din 7 mai 2013  Zumba Fitness in  Sala Mare: marti de la 20.00 si joi de la 20.00.

Te asteptam cu drag!