Speedfitness - un antrenament revoluționar în modelarea corporală la PrimaGym

Nu mai trebuie să munceşti ani de zile ca să ajungi la nişte rezultate satisfăcătoare. Corp tonifiat, abdomen plat, muşchi vizibili, condiţie fizică şi ţinută de invidiat, vitalitate si energie…sunt doar câteva din avantajele oferite de antrenamentul Speedfitness!

Tehnologia EMS (Electro Stimulare Musculară) vine în ajutorul celor care caută soluţii rapide şi eficiente de a face antrenament! Speedfitness este viitorul!

Prin antrenamentul bazat pe tehnologia de ultimă generaţie a electro-stimulării musculare putem obține contractarea mult mai puternică și mai intensă a mușchilor, decât prin antrenamentele tradiționale, unde se antrenează doar mușchii contractați în urma mișcărilor voluntare. În funcție de intensitate, de alegerea programelor și de obiectivele personale, se poate obține nu numai conturarea mușchilor ci și dezvoltarea și tonifierea lor, precum și creșterea rezistenței sau
dezvoltarea rapidității. Indiferent dacă sunteți profesionist sau amator, Speedfitness®-ul vă va ajuta să atingeţi potenţialul fizic maxim – garantat!

Spre deosebire de tratamentele bazate pe tipurile tradiționale de stimulare electrică, Speedfitness®-ul antrenează totodată mușchii de suprafaţă şi cei din profunzime. Sistemul este adaptat pentru a implica toată musculatura chiar și în poziție pasivă – culcată. Prin exercițiile active, suplimentare, executate pe parcursul celor 20 de minute de antrenament, putem multiplica efectul.

În privința intensității nu sunt limite – singura limită este rezistența noastră. Puteți obține în scurt timp succese vizibile și palpabile în reducerea kilogramelor și a țesuturilor adipoase, în creşterea şi tonifierea musculaturii, în creşterea forţei şi a rezistenţei fizice, crearea unui corp cu forme armonioase. Toate încununate cu îmbunătățirea stării generale!

Această metodă nu este doar sigură, ci și extrem de eficientă, deoarece activează 90% din sistemul muscular antrenând mușchii atât la suprafață cât și în profunzime.
Tot ceea ce se va simți în timpul antrenamentelor va fi un efort muscular pur, fără solicitarea articulațiilor și a tendoanelor.
Pentru a crește eficiența antrenamentului, pe parcursul celor 20 de minute se va efectua o serie de exerciții. Exercitiile sunt realizate împreună cu antrenorii profesionişti ai studiolui.
Antrenorii noştri îţi vor oferi cea mai bună consiliere pentru atingerea scopului antrenamentului tău. Astfel vei primi informaţii cu privire la seriile de exerciţii, menţinerea atenţiei şi creşterea motivaţiei în timpul antrenamentului.
Antrenorilor noștri vă garantează că toți clienții vor avea parte de o consiliere personală corespunzătoare și de motivație maximă.

Argumente pro pentru antrenamentele Speedfitness®:

 • Modelarea eficientă a masei musculare. Datorită electrozilor care se lipesc direct pe corp, sistemul muscular este stimulat atât la suprafaţă cât şi în profunzime!
 • Protejarea ligamentelor şi a articulaţiilor. Stimularea electrică acţionează doar asupra muşchilor şi nu afectează articulaţiile. Intensitatea şi randamentul antrenamentului sunt independente de condiţia articulatiilor.
 • Antrenamente rapide care solicită tot corpul şi stimulează 90% din masa musculară.
 • Arderea grăsimilor, reducerea ţesuturilor adipoase. Antrenamentul SPEEDFITNESS® ajută la stabilirea proporţiei adecvate dintre ţesutul adipos şi ţestul muscular, echilibrează arderile şi le reglează chiar şi atunci când dormim.
 • Reducerea celulitei, îmbunătăţirea circulaţiei sangvine şi a celei limfatice, îmbunătăţirea circulaţiei la nivelul ţesuturilor conjunctive
 • Eficient în tratarea durerilor de spate: Consolidarea şi stimularea muşchilor din profunzime, responsabili cu susţinerea şi protejarea coloanei vertebrale.
 • Consolidarea musculaturii perineală, responsabilă de continenţa urinară. Eficienţă şi rapiditate în recondiţionarea structurii musculare perineală după naştere!
 • Ajutorul sportivilor în obţinerea performanţei! Îmbunătăţirea condiţiei fizice, a vitalităţii, a dinamismului şi a rapidităţii în execuţie.

Nu tratează doar simptomele! Stimularea metabolismului şi restabilirea proporţiei potrivite dintre ţesutul adipos şi ţestul muscular – antrenamentul produce rezultate şi efecte pe termen lung.
Siguranţa antrenamentului este dovedită de nenumarate consultaţii clinice care înregistrează rezultate pozitive, spectaculoase.

CONTRAINDICAŢII MEDICALE

· epilepsie
· pacemaker
· sarcină
· hemofilie gravă
· hernia peretelui abdominal
· tuberculoză
· boli tumorale
· romboză sau predispoziție la tromboză
· boli neurologice grave (pl: Scleroza Multiplă, boala Parkinson)
· diabet
· boli care presupun transpirații, infecții bacteriene sau virale acute
· infecția acută a articulațiilor
· afecțiuni ale pielii (ex: erupții alergice, iritații ale pielii, răni deschise)

Ce te așteaptă?

 • 20 de minute de antrenament într-un cadru intim, liniştit
  • 15 minute antrenament + 5 minute program celulită
  • 10 minute antrenament + 10 minute program celulită
  • 15 minute antrenament + 5 minute program body relax – masaj
 • închirierea echipamentului (nu trebuie să vă aduceți echipament de sport)
 • băutură izotonică înainte de antrenament (aceasta înlocuieşte rapid nutrienţii pierduţi în timpul exerciţiilor fizice intense furnizând corpului un amestec de carbohidraţi, electroliţi)
 • sfaturi de nutriție pentru un efect și mai eficient
 • un shake de proteine după antrenament
 • Programări:

  Ilyés Ilona: 0728 555 590

  Barta Zoltán: 0770 950 560

  Vă așteptăm cu mult drag!