Power Plate este soluţia revoluţionară din domeniul fitness şi wellness, potrivită tuturor vrstelor, stilurilor de viaţă şi abilităţilor fizice. Principiul folosit este cel al antrenamentului cu ajutorul acceleraţiei şi stimularea răspunsului natural al corpului la vibraţii.

Pentru prima dată în judetul Satu Mare, la Primagym, noi îţi oferim posibilitatea de a participa la şedinţe de antrenament Power Plate, conduse de un antrenor specializat. Şedinţele durează  30 de minute.

30 minute de Power Plate = 2 ore de fitness!!!

O dovadă că acest tip de antrenament este unul dintre cele mai performante la nivel mondial o reprezintă şi clienţii celebrii care au apelat la Power Plate pentru a se putea menţine în formă în ciuda unui vieţi foarte active: Madonna, Claudia Schiffer, Julia Roberts, Karl Lagerfeld, Monica Bellucci, Giorgio Armani, Anthony Hopkins, Annie Lennox, Clint Eastwood, Elle Mcpherson, Brad Pitt, George Clooney, Julie Andrews, Don Johnson, Matt Dammon, Shaquille Oa€™Neal, Sting.

Power Plate este liderul de piaţă în domeniul antrenamentului pe bază de acceleraţie şi îşi dezvoltă continuu metoda sa inovatoare de antrenament. Cercetarea ştiinţifică stimulatoare şi de iniţiere constituie un factor important în acest proces de dezvoltare.

Power Plate este singurul aparat de wellness din lume care a obţinut 5 premii de prestigiu internaţional:

1. 2005 Best Anti-Aging Machine – Switzerland

2. 2005 Best Beauty Innovation Award – Nouvelles Esthetiques

3. 2004 Wellness Machine – Deutscher Wellness Verband

4. 2003 Beauty Equipment of the Year – Nouvelles Esthetiques

5. 2002 Innovation Award – FIBO, Germany

Beneficii

Power Plate este eficient. Cercetările ştiinţifice efectuate au demonstrat că, şi după o perioadă scurtă de utilizare a aparatului, forţa şi mobilitatea corpului cresc, iar metabolismul şi circulaţia se îmbunătăţesc în mare măsură.

Power Plate este sigur. Multe milioane de vibraţii-minut au fost „absorbite” la scară mondială, fără apariţia vreunui incident. Reputate institute de cercetare descriu antrenamentul pe bază de vibraţii cu aparatul Power-Plate ca fiind sigur.

Power Plate este uşor de folosit. Exerciţiile sunt simple şi pot fi executate de oricine, fără utilizarea unor greutăţi suplimentare.

Antrenamentul cu ajutorul Power-Plate poate avea diverse rezultate pozitive. Muşchii tăi vor simţi efectele unui antrenament excelent ca urmare a vibraţiilor generate de aparat, în timp ce multe alte procese importante sunt stimulate, în parte, ca urmare a acestui nivel ridicat al activităţii musculare: producţia de colagen va creşte, ceea ce determină creşterea supletei şi fermităţii pielii.

Procesul vibraţiilor relaxează trupul şi reduce stressul prin facilitarea producţiei de serotonină, dar şi oxigeneaza sângele şi ajută circulaţia, prevenind apariţia celulitei. De asemenea, acţiunea totală asupra muşchilor implică un masaj al feţei, deci reducerea tensiunii şi ridurilor.

Un element definitoriu ţine de faptul că nu există limite de vârstă pentru utilizarea PowerPlate. Persoanele mai în vârstă vor fi încântate să afle că şedinţele de antrenament cresc flexibilitatea muşchilor, a ligamentelor şi întreg tonusul corpului. O foarte importantă precizare este faptul că utilizarea aparatului duce la creşterea densităţii ţesutului osos, ceea ce semnifică un tratament eficient împotriva osteoporozei.

Pe scurt:

 • Creşte forţa musculară;

 • Intensifică procesul de ardere a grăsimilor;

 • Reduce celulita;

 • Piele mai frumoasă şi mai fermă;

 • Determină creşterea rapidă a masei musculare;

 • Creşte mobilitatea;

 • Activează circulaţia sănguină;

 • Îmbunătăţeşte coordonarea mişcărilor;

 • Măreşte densitatea osoasă.

…în şedinţe de câte 30 de minute.

Tehnologie

Power-Plate funcţionează pe bază de vibraţii sau impulsuri. Corpul uman utilizează în mod subconştient musculatura pentru a-şi menţine echilibrul adaptandu-se vibraţiilor. Aceste vibraţii transmit valuri de energie prin corpul uman, activând contracţii musculare între 25 şi 50 de ori pe secundă. În această tensionare constantă rezidă eficacitatea deosebită a aparatului Power-Plate. Mai mult, aceste contracţii se deplasează pe direcţii multiple deoarece Power Plate produce oscilaţii pe 3 planuri, aşa cum şi corpul uman este construit să producă mişcare.

Acest tip de antrenament – antrenamentul pe bază de vibraţii – a fost descoperit în fosta Uniune Sovietică. Cosmonauţii aveau nevoie de exerciţii ca să fie rezistenţi în spaţiu, unde, din cauza lipsei gravitaţiei, muşchii slăbesc şi densitatea osoasă este serios afectată. În anii ’70, cercetătorii ruşi au inventat metodă de antrenament pe baza vibraţiilor. Calitatea oaselor lor s-a îmbunătăţit fără a-i expune la suprasarcini. Musculatura lor a crescut în volum şi forţă.

Oamenii de ştiinţă au studiat toate efectele asociate cu antrenamentul pe bază de vibraţii în anii ’70, când au observat o creştere a forţei musculare, a flexibilităţii, a densităţii osoase, îmbunătăţirea circulaţiei şi a capacităţii de recuperare a organismului, pentru a numi doar câteva dintre beneficiile acestui tip de antrenament.

În Europa Occidentală, acest tip de antrenament a fost descoperit şi studiat abia după căderea „Cortinei de Fier”, şi studiile au dus la crearea aparatului Power-Plate. În prezent, este posibil antrenamentul intensiv fără greutăţi suplimentare, deci fără a supune corpul unor suprasarcini. Antrenamentul cu Power-Plate poate fi executat de oricine, de la sportivi de performanţă, vârstnici, persoane cu probleme circulatorii sau legate de osteoporoză, la persoane care doresc, pur şi simplu, să îşi îmbunătăţească starea de sănătate, condiţia fizică şi aspectul fizic.

Formula revoluţionară constă în simpla lege a mişcării a lui Newton: “forta este egală cu masa ori acceleraţia”. Toate exerciţiile obositoare la sala de fitness merg pe ideea adăugării de mai multă masă pentru a creşte forţa (ridicare de greutăţi), pe când PowerPlate creşte acceleraţia, lucru care nu necesită nici un efort din partea ta. Avantajele sunt evidente. Prin acceleraţia vibratorie, corpul tău are senzaţia că este mai greu, aşa că, în consecinţă, antrenează toată masa musculară.

Pe scurt :

Te urci pe o platformă care produce vibraţii. Ca răspuns la vibraţiile emise, corpul reacţionează printr-o contracţie reflexă a musculaturii. Aparatul vibrează între 25 şi 50 de ori pe secundă. Acest stimul produce şi contracţia muşchilor cu aceeaşi viteză, între 25 şi 50 de ori pe secundă. Astfel, timpul pentru obţinerea aceloraşi rezultate ca şi prin antrenamentul convenţional este redus substanţial.

 

 

PREȚURI:

 • Ocazional: 75 Lei

 • Abonament 10 ședințe (valabil 7 săptămâni) – 700 Lei

 • Abonament combinat Speed Fitness – Power Plate 16 ședințe (valabil 4 săptămâni) – 1000 Lei

 

Prețul  include:

 • 30 de minute de antrenament într-un cadru intim, liniştit

 • antrenor personal

 • sfaturi de nutriție pentru un efect și mai eficient

 

Programări:

Ilyés Ilona:  0728 555 590

Barta Zoltán: 0770 950 560

Vă așteptăm cu mult drag!