Vă invităm cu mare drag la o zi cu totul specială, dedicată mișcării, sănătății, nutriției și modei.

Antrenamentele GRATUITE cu care vă așteptăm sunt cele mai noi și mai renumite în domeniul fitnessului, PrimaGYM fiind deținătorul a două școli de renume din lume și anume bodyART School Romania și deepWORK Romania, iar antrenorii sunt unii dintre cei mai calificați în domeniu.

V-am pregătit și un Concurs cu un premiu în valoare de 600 lei din partea PrimaGYM, abonament FULL CLUB 3 luni! Tot ceea ce ai de făcut este să-ți convingi câți mai mulți prieteni, cunoștințe să ne viziteze în această zi, să încerce cât mai multe antrenamente, și dacă le-a plăcut să-și facă abonament la noi! Nu va fi ușor ;-) Spor la treabă!

Și dacă suntem la încercatul a cât mai multe antrenamente… nu o faceți degeaba, noi vă răsplătim efortul! Participă la cel putin 3 antrenamente în această zi, și puteți câștiga unul dintre premiile oferite de Clinica Korall, TOTALDENT (servicii stomatologice), Szőlősi Rita (servicii de coafură), Poesis (cină pentru 2 persoane) și de magazinul Anna Biagini Satu Mare (vestimentație)

NICOVID srl ne asigură apă pe tot parcursul evenimentului GRATUIT!

Pe lângă antrenamente, puteți să cereți sfatul medicului nutriționist dr. Filimon Adriana, puteți să vă măsurați tensiunea, glicemia, osteoporoza.

Iar dacă ați obosit vă invităm la o mică prezentare de modă cu cele mai frumoase ținute de iarnă și primăvară!

Deci… merită să nu-ți faci alt program pe această după amiază!

Multumim că veți fi alături de noi!

echipa PrimaGYM

 

 

Category : Evenimente

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.